Verslag Retie – Mario Jansens

Retie – 12 Maart

Retie is een crossduathlon met afstanden van 4km lopen 24 met de mtb en terug 4km lopen. Deze wedstrijd staat gelijk aan goed weer, toffe organisatie, veel volk en goede sfeer in en rond de wedstrijd. Dit jaar ben ik hier voor de 4e keer gestart en telkens is er toch iets verandert en dat maakt dit toch wel leuk. Zo hadden ze nu een heel andere loopronde voorzien die ik zelf toch best pittig vond en bij het fietsgedeelte waren er ook een paar aanpassingen. We stonden hier met een 90 tal vertrekkers aan de start en bij men eerste run ben ik ongeveer half in het pak toegekomen om zo over te gaan naar het mtb gedeelte. Dit vind ik persoonlijk een geweldige omloop en heb hier echt wel goed doorgereden en veel plaatsen goedgemaakt. Hier had ik wel een goed gevoel op de fiets en had zo op het laatste nog wat over om laatste run te kunnen afronden hier werd ik 24e algemeen in 1u36m en 7e h40.