Verslag Meer – Mario Jansens

Mario - Meer (1)Meer – 5 juni

Het weer was uitermate goed en zeker geen klagen wat er was slechter weer voorspeld. Ik had me voorgenomen om onder de 20 min te blijven met het zwemmen waar ik vorig jaar pas op 24min en bij de laatste uit het water kwam. We vertrokken met het zwemmen en ik kon mij mannetje staan in een grote groep waar ik wel een paar klappen heb gekregen, maar evengoed wat stampen heb verkocht. Zo kwam ik op een dikke 17min uit het water. Toen dacht ik nu is mijn moment op de fiets aangebroken en niets was minder. Er waren er blijkbaar een paar mee geglipt die van mijn ritme konden profiteren en had ondertussen al enkele atleten opgepikt zodat er toch een groep van +/-9 man ontstond.
Ik zette me meestal op kop maar we behielden toch afstand tot ik op zeker moment een blauwe kreeg voor stayeren totaal onterecht maar ja niets aan te doen, toch van oren gemaakt tegen de ref en uiteindelijk kregen nog 6 Mario - Meer (2)anderen een kaart aangesmeerd. Zo kwam ik binnen met een fietstijd van 55min binnen. Eens men wissel gedaan recht naar de strafbox waar we toch een 3 en een halve min hebben gestaan om zo aan het loopgedeelte te beginnen waar ik een tijd van 49 neer min zette.
Zo werd ik uiteindelijk 69e eindigde met een tijd van 2u07min49sec.
Volgende wedstrijd 12/06 in het Nederlandse Terheyde ½ afstand.