Verslag BK OD

Verslag BK

Vooraf doel van gemaakt en goed gevoel voorgaande weken op training en trainingswedstrijden.
Zoals opgesteld 1st uit water en direct mee met de kopgroep. Ik wist van de verkenning dat het een pittig fietsparcours ging zijn. 1ste maal poggio, gaatje moeten laten en dan gewacht op de grote achtervolgende groep met de topfavorieten. Hier goed kunnen meedraaien maar telkens bij hellingen serieus moeten blazen. Bij het ingaan van de 3de fietsronde voelde ik de kracht uit de benen weggaan en wist ik dat het een lange laatste ronde ging worden. Conclusie na het fietsen, niet sterk genoeg op de hellingen. Slechte dag of te zwaar parcours of ikzelf te plat. In de wissel gegaan samen met collegas Hans Moonen en Louis De witte. Nog even kon ik in hun spoor blijven maar na km 1 begon mn voet te irriteren en kreeg ik meer en meer pijn. Kon mn tempo niet opdrijven en moest vervolgens opgeven na de 1ste loopronde met ongelofelijk veel pijn.
Jammer van mn 1st BK OD, had het me wel anders voorgesteld vooraf. Mss is klimmen dan toch niets voor mij. Er zit niets anders op dan dit te plaatsen en doorgaan naar de volgende wedstrijd.

Thx to the sponsors; MDP, Koach, Athlete fits, concap, PFL, Trille, planet interior, Wahoo Fitness, fietsen Slootmans, Scoppio, Kipeo.