Van Doornik via Torrevieja tot Wezenberg

Na het Bk in Doornik heb ik even wat gas terug genomen.  Alhoewel, een week later stonden er testen op voor het team in Herentals.  Voor Jelle was het de eerste kennismaking met de nieuwe club.  Hij kreeg al vrij snel de bijnaam “Snelle Jelle”. Voor mij stond er 400m zwemmen en 3 km lopen op het programma. Ik dook voor het eerst onder de 5′ op de 400  en ook het lopen ging nog vlotjes. De coach was dus tevreden.
Vanaf dan was het uitkijken naar de stage in Spanje. Het was plezant om eens te trainen met echte toppers. Nieuwe mensen leren kennen of nog beter leren kennen want ik kende er al een aantal.  Alleen het weer stribbelde af en toe eens tegen maar toch was die week goed voor bijna 24u trainingsarbeid.
Ik heb een dag of 2 niks gedaan en dan terug de draad opgepikt want op vrijdag, stond er in het 50m bad van de Wezenberg een 400m vrij op het programma.  Mijn PR van vorig jaar november ging er aan.  5’31 werd nu 5’04.  Ik had graag onder die 5′ grens gedoken in het 50m bad maar misschien zat de stage er nog iets te veel in.
Morgen is het dan opnieuw wedstrijddag. Jelle doet mee aan zijn eerste zwemloop van het jaar in Tongeren en ik ga richting Ruddervoorde voor de Flanders Cup duatlon. Na Ruddervoorde zal het al triatlon zijn dat de klok slaat.  Op 1 mei het BK team in Izegem, 3 mei doe ik mee aan de zwemloop in Maasmechelen.  Op 13 mei de scholentriatlon in Genk en op Pinstermaandag de sprinttriatlon in Kuringen.

3245935