Triatlon Antwerpen

Triatlon Antwerpen 

IMG_2604

 

Zondag stond Antwerpen op het programma. Na de wedstrijd in Geel vorige week had ik niet al te veel verwachtingen. Kon ’s morgens al moeilijk eten en dat is niet van mijn gewoonte.
 
Ruim op tijd vertrokken om het fileleed (wat er uiteindelijk niet was) voor te zijn. Goed op tijd om alles voor te bereiden want de zwemstart was op linkeroever dus best wel eens stukje rijden/gaan.
 
Met de ploegmakkers, Jesse, Lars en Bert hadden we tijd zat om ons klaar te maken in de wisselzone (trouwens een zeer goede organisatie!!) Er werd gestart in 3 waves wat het allemaal nog eenstuk aangenamer maakte in deze toch wel druk bezette wedstrijd. De heren onder de 40, wij dus, mochten als eerste het water in voor 500 m zwemmen. Ik had mijn les geleerd vorige week en zou het rustig aandoen bij het zwemmen. Ik kon een goed tempo vinden en klom als twintigste uit het water. Eens op de fiets vormden zich al snel een mooi groepje van een man of 15 waar goed rondgedraaid werd. Met deze groep dan ook de tweede wissel ingegaan om snel m’n loopschoenen aan te trekken voor het toch wel speciale parcours door de binnenstad. Zeker nog niet de beste vorm  maar toch al een behoorlijke wedstrijd. Bert werd 8ste, Jesse 9de, Lars 10de en ikzelf 19de. 4 Trillers in de top 20 in deze bijzonder mooie wedstrijd!!
 
En nu aftellen naar de non drafting wedstrijden!

 

IMG_2614