Antwerpen Triatlon

 Antwerp triatlon

triatlon Antwerpen 020

Afgelopen zondag kon ik mij alweer klaarmaken voor een nieuwe triatlon, de 1/8ste Antwerp triatlon. Ik was enorm gemotiveerd na mijn  opgave de week ervoor in Geel. Die opgave was achteraf gezien te wijten aan een ziekte die op het punt stond om door te breken. Ik was er dus niet zeker van of de Antwerp triatlon de wedstrijd van de wederopstanding ging worden aangezien ik in de week na Geel niet veel getraind had en me sowieso al niet in topvorm voelde. 

Het zwemmen ging dan ook niet zo goed, al klom ik nog wel als achtste aan wal. ik kwam terecht in een groep met enkele sterke atleten waaronder mijn ploegmaats Bert Van Bogaert en Jesse Lormans. Er was echter één probleem: niemand wou ook maar enige moeite doen om te rijden. Dat frustreerde me enorm, ik heb zeker vijf keer de groep aangemoedigd om rond te draaien maar niemand had hier blijkbaar oren naar. zelf de hele 20km op kop rijden had ook geen zin dus moest ik lijdzaam toekijken hoe we aan trainingstempo door Antwerpen reden. 

Alles op het lopen dan maar, mijn wissel was (voor de zoveelste keer) slecht maar ik merkte wel dat de loopbenen enorm goed waren ik begon atleten in te halen, ik liep zelfs een gat dicht op Jesse en kreeg bijna ook Bert te pakken. In de laatste km viel ik echter stil waardoor Jesse me nog voorbijkwam. Zo werden Bert, Jesse en ik 8ste, 9de en 10de in deze toffe wedstrijd. Een mooi dagje voor Trille dus! Zelf zie ik met opgeheven hoofd de volgende wedstrijden tegemoet na mijn goede loopproef, het beste moet nog komen dit seizoen! 

triatlon Antwerpen 009