Trainingsmomenten

Trainingen

Trille heeft een deel gezamenlijke trainingen, maar naast deze teamtrainingen traint iedere atleet nog verder op zichzelf.
Wanneer de zwemvijver van de Lilse Bergen in de winter niet toegankelijk is kunnen we terecht in het zwembad ’t Beerke voor onze zwemtraining. Wanneer de Lilse Bergen opnieuw openen voor publieke zwemmomenten, zal Trille opnieuw paraat staan om het water er onveilig te maken. De zwemtrainingen worden verzorgd door Bert Van Bogaert (Trainer B triatlon/duatlon) en Nick Baelus (Bondscoach, Trainer A triatlon/duatlon).
Naast de zwemtrainingen worden er verschillende dagen in de week gefietst. De leden van Trille krijgen de mogelijkheid van fietsgroep de Valk en fietsgroep Sport + om mee te mogen trainen. Op donderdagavond is er altijd een snelle rit met verschillende fietskringen uit de regio Kempen, ook Trille laat hiermee zien wat ze in hun mars hebben.
Looptrainingen worden beperkt door Trille aangeboden. Zo is er om de 2 weken een looptraining met vooral aandacht aan looptechniek en snelheid. Deze training werken we af op en rondom de atletiekpiste in Lille aan sporcentrum Balsakker. De andere looptrainingen werkt iedere atleet individueel af.

Overzicht
Dag Soort training Tijdstip
Maandag Openwatertraining (vanaf opening Lilse Bergen) Afhankelijk openingsuren Lilse Bergen
Dinsdag Fietstraining "De Valk" (65km) 18.30u tot …
Woensdag Openwatertraining (vanaf opening Lilse Bergen) Afhankelijk openingsuren Lilse Bergen
Donderdag Fietstraining "Sport +" (60km) 18.00u tot …
Vrijdag Looptraining Balsakker 20.00u tot 21.15u
Zaterdag Fietstraining "Sport +" (90km) 08.00u tot …
Zwemtraining ’t Beerke (september tot juni) 16.00u tot 18.00u
Openwatertraining (vanaf opening Lilse Bergen) Afhankelijk openingsuren Lilse bergen
Zondag Fietstraining "Sport +" (100km) 08.00u tot …