Club

Onze club… Trille

In Lille vinden duatleten én triatleten al hetgeen wat een echte atleet begeert.
In en rondom de Lilse Bergen ligt het ideale trainingsgebied met fris, kristalhelder water en licht glooiende heuveltjes om te lopen.
Daarom werd er opnieuw leven geblazen in de Trille onder initiatief van Tim Brydenbach en Nick Baelus.
Langzaam is de club gegroeid tot het huidige ledenbestand en topevenement dat we jaarlijks organiseren.

Clubleden

Sinds de start in 2009 zijn er alsmaar meer leden bijgekomen. Op dit huidige moment hebben we een zéér diverse groep atleten met duatleten, triatleten zowel competitief als recreatief. Iedere atleet heeft zijn eigen individuele sterktes en zwaktes en legt het accent van de training ergens anders. Toch hebben ze allen een waar clubgevoel. Geloof je ons niet? Kom dan maar eens kijken op één van de trainingen en/of teamactiviteiten!

Trainingsmomenten

Onze Trillers trainen bijna dagelijks. De zwemtraining worden ofwel in de Lilse Bergen ofwel in zwembad ’t Beerke te Beerse afgewerkt. Voor de fietstraining mag de groep zich aansluiten bij de fietskring De Valk en fietskring Sport +. Lopen doet iedere atleet op zijn eigen tempo.

Dag Soort training
Maandag Zwemmen
Dinsdag Fietsen
Woensdag Zwemmen
Donderdag Fietsen
Vrijdag Lopen
Zaterdag Fietsen
Zwemmen
Zondag Fietsen


Lid worden?

Altijd al eens triatlon/duatlon willen doen, maar het beu om alleen te trainen? Sluit je bij ons aan om te genieten van deze mooie sport en als één groep te trainen. Voor meer informatie klik hier.